Het kan natuurlijk ook voorkomen dat jij een activiteit binnen óf buiten Scouting organiseert en daarvoor op zoek bent naar EHBO'ers. Dan kan je de MES inschakelen!

Voordat je contact opneemt is het handig om de volgende zaken op een rijtje te hebben:

• Wanneer wil je dat we komen en wanneer is de activiteit afgelopen?
  • Hoeveel deelnemers komen er naar de activiteit?
  • Zijn er bepaalde programma-onderdelen die extra 'EHBO-gevoelig' zijn?
  • Moet de MES zelf een EHBO tent meenemen of is er een tent voor ons?
  • Zorgt de organisatie voor eten en drinken?

Let erop dat je aanvraag minimaal 4 weken voor het evenement bij ons binnen moet zijn: dan hebben we tijd om de juiste mensen voor jouw evenement te zoeken.

Kosten
De kosten van een hulpverlening zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, hulpverleners en materiaal dat de MES in moet zetten. We hanteren verschillende prijzen voor Scouting en niet-Scoutingactiviteiten. Stuur ons een mailtje voor meer informatie!

Datums
In de agenda staan de evenementen die gaan komen.

Aanmelden
Als medewerker aanmelden voor een hulpverlening van de MES doe je via Scouts Online.

Informatie en aanvragen
Als je een aanvraag wilt doen voor jouw activiteit of als je problemen hebt om jezelf aan te melden als vrijwilliger, neem dan contact op met Willo en Lou via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..